Kayıt ol

Kısıtlı Erişim: muhabbetim.org'u tam ve reklamsız kullanabilmek için üye olmalısın !
Kullanıcı avatarı
Aktif Üye
Aktif Üye
Burç:
BoÄŸa

Vampiri Osmani Dizinin Oyuncuları

Türkiye de gösterilen yerli diziler, fragmanları, izleyici yorumları ve dizi severlerin tartışma alanı
Okunmamış iletiTarih: 28 Oca 2012, 22:06

Vampiri Osmani Dizinin Oyuncuları
Vampiri Osmani oyuncu kadrosu
Vampiri Osmani dizisi oyuncuları

Resim

Star'da ekrana gelecek olan dizi "Vampir - i Osmani" hazırlıklarına başlandısenaryoyu okuyan herkesin anlatılan olayın gerçekten yaşandığına inandığı söylenen dizinin oyuncu kadrosu ise henüz belli değililerleyen dönemlerde konu güncellenecektir..

Senaryosunu Emrah Serbes tin yazdığı, Osmanlı döneminde geçen vampir öyküsü Vampir-i Osmanlı dizisinin konusu Osmanlı döneminde geçen vampir öyküsü..

Türk kültürü ve mitolojisinde vampirlikolmadığı söylense de Osmanlı tarihleri kayıtlarında Bulgaristan'ın Türkyönetimi altında bulunduğu dönemlerde Tırnova kadısı olan Ahmet Şükrü Efendi'nin hükümet merkezine gönderdiği bir resmi yazıda, bir vampirizm vakasından söz edilmekteydi. İşte şimdi "Behzat Ç."nin yaratıcısı Emrah Serbes, Osmanlı döneminde geçen vampir öyküsünü konu alan bir dizi yazdı.Yeni yayın döneminde Star'da ekrana gelecek olan dizinin adı "Vampir - iOsmani"..

Kayıt ol

Kısıtlı Erişim: muhabbetim.org'u tam ve reklamsız kullanabilmek için üye olmalısın !

Veya sohbete katıl www.muhabbetim.com/sohbet her zaman katıl!

Yerli Diziler