Kayıt ol

Kısıtlı Erişim: muhabbetim.org'u tam ve reklamsız kullanabilmek için üye olmalısın !
Kullanıcı avatarı
Aktif Üye
Aktif Üye
Burç:
BoÄŸa

Suzuki

Suzuki modelleri ve bu modellerle ilgili paylaşımlar, sıfır fiyatları, ikinci el fiyatları ve kullanıcı yorumları...
Okunmamış iletiTarih: 12 Tem 2010, 22:16

Artık üretilmeyen VVagon R+'un yerine piyasaya sürülen Splash ile suzuiA segmentinde ortalığı karıştırmayı hedefliyor. 3.7 metre uzunluğunda ve 1.7 metre genişliğindeki bu araç, ilginç tasarı mıyla bunu başaracağa benziyor. Opel Agila'nın ikizi olan Splash, 1.0 İt 65 HP 3 silindirli ve 1.2 İt 75 HP 4 silindirli motor seçenekleri sunuyor. Ayrıca General Motors raflarından alınan partikül filtreli 1.3 İt 75 HP'lik bir common-rail dizel motor da bulunuyor. Bu motor Svvift modelinde de yer alıyor. 3 veya 5 kapılı olarak üretilen Svvift, eskiden tanıdığımız 1.3, 1.5 ve 1.6 It'lik 4 silindirli motorları da programında bulunduruyor. 1.6 It'lik motor 125 HP güç üretiyor ve Svvift'in sadece Sport versiyo nunda kullanılıyor. Bu versiyonda dikkati çeken spor koltuklar ve iç tasarım ile ateş li dış çizgiler, spor otomobil seven ama bütçesi kısıtlı müşteri kitlesine hitap edildi ğini gösteriyor. Araziye çıkmak isteyenler için 4 tekerlekten çekiş sistemi de mevcut, ancak yanlız 1.3 It'lik benzinli motorla bir likte sunuluyor. SX4 modelindeyse, 107 HP'lik önden çekişli MPV haricinde, önden çekişli ile 4 tekerlekten çekiş arasında se çim yapma imkanı bulunuyor. Fiat Sedici'nin kardeşi olan SX4, 99 ve 107 HP'lik iki ben zinli ve 1.9 İt 120 HP'lik silindir başına 2 supap teknolojili dizel motor seçeneği su nuyor. 4 tekerlekten çekiş opsiyonu sade ce kuvvetli motorlar için geçerli. SX4 Sedan ise sadece önden çekişli olarak sunuluyor. 107 HP'lik motora sahip olan araç Amerika'da da oldukça tutulurken, Türkiye'ye ithalatı 2008 gibi öngörülüyor. Küçük bir arazi aracı olan Jimny'nin ise her versiyonu 4 tekerlekten çekiş sistemine ve tırmanma asistanına sahip. Özellikle cabrio versiyonu ufak bir bütçeyle yüksek eğlence faktörü sunuyor. Grand Vitara ise çok farklı bir kategoride boy gösteriyor. 3 veya 5 kapılı versiyonları bulunan bu ara cın, asfaltı seven rakiplerine nazaran, 4 tekerlekten çekişli şanzımanı ve kilitli dife ransiyeli sayesinde arazi özellikleri ön pla na çıkıyor. 600 cc'lik 3 silindirli motorlarla donatılmış Alto, Lapin ve Chevro ile bir kompakt MPV olan Landy şimdilik sadece Japon pazarı için üretiliyor. 3 yıl önce baş layan "Suzuki Rönesans"ı iyi sonuçlar ve riyor ve satış rakamları artıyor.

Kayıt ol

Kısıtlı Erişim: muhabbetim.org'u tam ve reklamsız kullanabilmek için üye olmalısın !

Veya sohbete katıl www.muhabbetim.com/sohbet her zaman katıl!

Suzuki