Kayıt ol

Kısıtlı Erişim: muhabbetim.org'u tam ve reklamsız kullanabilmek için üye olmalısın !
Kullanıcı avatarı
Aktif Üye
Aktif Üye
Burç:
BoÄŸa

Suzuki Swift Sport

Suzuki modelleri ve bu modellerle ilgili paylaşımlar, sıfır fiyatları, ikinci el fiyatları ve kullanıcı yorumları...
Okunmamış iletiTarih: 12 Tem 2010, 22:16

Resim

Suzuki'nin 2004 yılında Japonya'da üreti mine başladığı B segmentindeki temsilcisi Svvift, 3 yılı aşkın sürede 1 milyonluk satış adeti sınırını geçti. 3760 mm uzunluğundaki otomobilin genişliği 1690 mm ve yüksekliği 1510 mm. Suzuki Svvift, boyutlarıyla şehir içinde pratik kullanım imkanı tanıyor. Eu roNCAP çarpışma testlerinde yolcu güven liğinden 4 yıldız almanın gururunu yaşayan Svvift, Suzuki'nin güvenliğe verdiği önemi gösteriyor. Svvift, 2005 Ekim ayından beri 1.3 It'lik motor ve dört tekerlekten çekiş sistemi seçeneğiyle, düşük motor hacmi nin ve artan çekiş kabiliyetinin avantajlarını bir arada sunuyor. Eylül 2006'da ailenin sportif modeli unvanını alan 1.6 It'lik ben-zinli motora sahip Swift Sport da model serisine katıldı.

Kayıt ol

Kısıtlı Erişim: muhabbetim.org'u tam ve reklamsız kullanabilmek için üye olmalısın !

Veya sohbete katıl www.muhabbetim.com/sohbet her zaman katıl!

Suzuki