Kayıt ol

Kısıtlı Erişim: muhabbetim.org'u tam ve reklamsız kullanabilmek için üye olmalısın !
Kullanıcı avatarı
Aktif Üye
Aktif Üye
Burç:
Akrep

Suskunlar Dizi Konusu / Suskunlar Dizi Oyuncuları

Suskunlar fragmanları, bölüm özeti, izleyici yorumları ve tartışma alanı
Okunmamış iletiTarih: 03 Oca 2012, 15:21

Suskunlar Dizi Konusu,

Suskunlar dizisinin konusu,
Suskunlar konusu,

Suskunlar dizisi konusu,
Suskunlar dizisi ne zaman hangi kanalda,

Yakında Show TV ekranlarında başlayacak olan başrollerini Murat Yıldırım ve Sarp Akkaya'nın paylaştığı Suskunlar dizisinin konusu şöyle:

Birbirlerinden başka tutunacak şeyi olmayan, dört küçük çocuğun hikayesi bu. Dört arkadaş. Dört kardeşten öte. Büyümeleri yıllar sürecek sandılar. Ama bazı çocuklar. Tek bir günde büyür. Basit, masum, tek bir hata yaptılar. Ve çocukluklarına veda ettiler. O günden sonra bir söz verdiler birbirlerine. Sustular. Ve dağıldılar şehrin dört bir yanına.

Ama içlerinden biri tutmadı sözünü. Yıllar sonra bir araya topladı hepsini. Başladığı işi bitirmeleri için...

Şimdi her biri bambaşka bir adam. Biri gözü kara bir serseri. Biri başarılı bir kanun adamı. Biri hiç büyümemiş, kocaman kalpli bir çocukadam. Biri de sözü ilk bozan. Şehrin dört bir yanından esen dört rüzgar gibi çıktılar bir yola. Arkalarında paylaşılamayan bir aşk, önlerinde sorulacak bir hesap, tek silahlarıysa girdiği her savaştan galip çıkan dostluklarıydı.

Onlar yıllarca sustular.

Suskunlar Dizi Oyuncuları,

Suskunlar Dizi Oyuncuları resimleri,
Suskunlar Dizisi oyuncu kadrosu,
Suskunlar Dizisi oyuncuları,

Suskunlar oyuncu kadrosu

Suskunlar dizisinde başlarına gelen acı bir olaydan sonra hayatları dağılan dört arkadaşın intikam hikayeleri anlatılıyor. Dizinin bilinen oyuncuları Murat Yıldırım ve Sarp Akkaya

Murat Yıldırım

Resim

Sarp Akkaya

Resim

Not:Yakında Show TV ekranlarında başlayacak olan başrollerini Murat Yıldırım ve Sarp Akkaya'nın paylaşıyor..

Kayıt ol

Kısıtlı Erişim: muhabbetim.org'u tam ve reklamsız kullanabilmek için üye olmalısın !

Veya sohbete katıl www.muhabbetim.com/sohbet her zaman katıl!

Suskunlar