[b]Tür : Komedi / Müzikal
Gösterim Tarihi : 21 Mart 2008
Yönetmen : Jake Kasdan
Senaryo : Judd Apatow , Jake Kasdan
Yapım : 2007, ABD
Oyuncular
John C. Reilly (Dewey Cox) , Jenna Fischer (Darlene Madison) , Raymond J. Barry (Pa Cox) , Margo Martindale (Ma Cox) , Kristen Wiig (Edith) , Chip Hormess (Nate) , Conner Rayburn (Dewey (çocukluğu)) , Tim Meadows (Sam) , Chris Parnell (Theo) , John Maynard (Gösterideki Adam) , Jack White (Elvis Presley) , Eddie Vedder (Eddie Vedder)
Hayat onu sağlamlaştırdı. Aşk onu güçlendirdi. Müzik onu sertleştirdi.
Dewey Cox 70′lerin starıdır. Tam 411 kadınla beraber olmuş, 3 kez evlenmiş bir müzisyendir. İlginç bir yaşam sürdürdükçe hayranları ona daha da bağlanmaktadır. Dewey giderek Elvis ya da Beatles gibi bir ikon olmaktadır.
Bu ani çıkışın elbette düşüşleri de olacaktır
© FİLM İZLE BEDAVA FİLM İZLE ONLİNE YÜKLEMEDEN İNTERNETTE SİNEMA FİLMLERİ İZLE İNDİRMEDEN FİLM SEYRET FULL FİLM İZLE ESKİ YENİ TÜRK YABANCI FİLMİ İZLE AILE FILMI IZLE kOMIK FILIM HEMEN IZLE INDIRMEDEN IZLE
Kayıt ol
Kısıtlı Erişim: muhabbetim.org'u tam ve reklamsız kullanabilmek için üye olmalısın !
İlk okunmamış ileti • 1 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
Walk Hard: The Dewey Cox StoryTweet Takip et: @muhabbetimcom Kayıt olKısıtlı Erişim: muhabbetim.org'u tam ve reklamsız kullanabilmek için üye olmalısın !Veya sohbete katıl www.muhabbetim.com/sohbet her zaman katıl! |
||||
1 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
-