Kayıt ol

Kısıtlı Erişim: muhabbetim.org'u tam ve reklamsız kullanabilmek için üye olmalısın !
Kullanıcı avatarı
Aktif Üye
Aktif Üye
Burç:
Akrep

Yeni Tiguan

Okunmamış iletiTarih: 04 Ekm 2011, 22:02

Yeni tasarımı, yeni motor seçenekleri ve üstün teknolojik donanımıyla dikkatleri üzerinde toplayan Yeni Tiguan, yakıt tüketim değerleriyle dünyanın en ekonomik SUV’larından biri…

Tasarımı tamamıyla yeniden yorumlanan, tipik Volkswagen görünümdeki ön bölüm, Volkswagen DNA’sından izler taşıyor. Hem normal yolda kullanım hem de arazi için yeterli yeteneği sunan dış tasarım, öncüsüne göre daha yüksek düzeyde bağımsızlık, daha iyi dinamik performans ve daha biçemsel bir incelik gösteriyor.

Resim

100 KM'DE 5.5 LİTRE

Tiguan’ın BlueMotion Teknolojili versiyonu, Start/Stop sistemini ve fren enerjisi geri kazanım sistemini içeriyor. BlueMotion Teknolojisiyle donatılmış Tiguan 1.4 TSI 122 beygir Manuel, 100 kilometrede sadece 5.5 litre yakıt tüketiyor ve bu değerlerle, dünyadaki yakıt yönünden en verimli SUV’lardan biri olarak dikkat çekiyor.

Türkiye’de üç motor seçeneğiyle satışa sunulacak Yeni Tiguan’da 1.4 TSI 122 beygir 6 ileri manuel, 160 beygir benzinli modelin yanında, 140 beygir güç üreten 2.0 TDI dizel model de 7 ileri DSG şanzıman seçeneğiyle satılıyor

Kayıt ol

Kısıtlı Erişim: muhabbetim.org'u tam ve reklamsız kullanabilmek için üye olmalısın !

Veya sohbete katıl www.muhabbetim.com/sohbet her zaman katıl!

Otomobiller