Oto Hakan Otomotiv, 1982 yılında faaliyetlerine Bedford grubu yedek parça satışı ile başlamıştır. 1999 yılında ürün gamına Japon ve Kore otomobilleri yedek parçalarını katan firmamız 2003 yılında yeniden yapılanmaya giderek ithalat ve ihracat faaliyetlerine başlamıştır. Halen Avrupa, Balkanlar, Orta Doğu ve Güney Amerika bölgelerinde 21 ülkeye ihracat yapmakta olan Oto Hakan Otomotiv, yurtdışında ve yurtiçinde anlaşmalı fabrikalarda geliştirdiği ürünlerle sektörde önemli bir yer kazanmıştır.
Oto Hakan Otomotiv, 2009 yılında 30 çalışanı, İstanbul - Topkapı'da 2500 m2 lik alandaki ofis ve deposuyla Japon & Kore yedek parça tedarik ve satışında Türkiye pazarının en güçlü firmalarından birisidir. Özellikle komple motor ve motor yedek parçaları alanında tecrübeli personeliyle faaliyet gösteren Oto Hakan Otomotiv'in Anadolu'nun pek çok noktasında bayileri bulunmaktadır.
Oto Hakan Otomotiv, 2004 yılında kendi patentli markası olan TLGTM markasını yaratmış ve yeni geliştirdiği ürünleri bu markayla pazarlamaya başlamıştır. Ayrıca ürün gamında en güçlü kalemler Isuzu, Mitsubishi ve Hyundai markaları olmakla birlikte, Oto Hakan Otomotiv, 15 değişik Japon & Kore araç markasının yedek parça satışını yapmaktadır. Busan, AYD , Depo ve GENMOT bayisi olan firmanın ürün gamında yaklaşık 21.000 farklı ürün çeşidi bulunmaktadır.
Toptan satış ve ihracatın yanı sıra müşterilerine perakende olarak da hizmet veren Oto Hakan Otomotiv, internet üzerinden de www.otomaparca.com ve www.yedekparcacim.com adreslerindeki sanal mağazalarıyla zengin bir ürün havuzunu dileyen herkesin ihtiyaçları ve beğenisine sunmaktadır. Yurtiçi ve yurtdışında yaklaşık 4.000 sabit müşterisiyle bugün yedek parça sektöründe tartışılmaz bir üstünlüğü olan Oto Hakan Otomotiv, katıldığı yurtdışı fuarlarda ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek, dış ticarette de başarılara imza atmaktadır.
Kayıt ol
Kısıtlı Erişim: muhabbetim.org'u tam ve reklamsız kullanabilmek için üye olmalısın !
İlk okunmamış ileti • 1 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
Japon&Kore Yedek Parça İçin Buradan Yardım İsteyebilirsiniz.Tweet Takip et: @muhabbetimcom Kayıt olKısıtlı Erişim: muhabbetim.org'u tam ve reklamsız kullanabilmek için üye olmalısın !Veya sohbete katıl www.muhabbetim.com/sohbet her zaman katıl! |
||||
1 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
-