Kayıt ol

Kısıtlı Erişim: muhabbetim.org'u tam ve reklamsız kullanabilmek için üye olmalısın !
Kullanıcı avatarı
Aktif Üye
Aktif Üye

Burç:
Aslan

Hyundai aralıkta oto sahibi yapıyor

Okunmamış iletiTarih: 24 Arl 2011, 03:05

Hyundai, aralık kampanyasında Elantra, i20 Troy ve Accent Blue modelleri için kredi, takas ve ilk Hyundai'im desteği veriyor
Hyundai, aralık kampanyasında Elantra, i20 Troy ve Accent Blue modelleri için kredi, takas ve ilk Hyundai'im desteği veriyor. Ayrıca dosya masrafsız kredi ve 60 aya varan vade seçenekleri var. Elantra'da 20 bin TL için yüzde 0 faiz, Accent Blue da 15 bin TL için 12 ay yüzde 0 faiz fırsatı sunuluyor. i20 Troy modelinde 3 bin TL'den başlayan düşük peşinat fırsatı, Accent Blue modelinde ise 4 bin TL'den başlayan düşük peşinat fırsatı var. Hyundai Elantra modelinde ise dosya masrafsız kredi seçeneğinin yanı sıra, 2 bin TL özel takas desteği veya 2 bin TL'lik ilk Hyundai'im desteği veriliyor. 5 bin TL'den başlayan peşinat seçeneğinin bulunduğu kampanyada, Elantra için 20 bin TL'ye yüzde 0 faiz fırsatı sunuluyor.

Kayıt ol

Kısıtlı Erişim: muhabbetim.org'u tam ve reklamsız kullanabilmek için üye olmalısın !

Veya sohbete katıl www.muhabbetim.com/sohbet her zaman katıl!

Otomobiller