Kayıt ol

Kısıtlı Erişim: muhabbetim.org'u tam ve reklamsız kullanabilmek için üye olmalısın !
Kullanıcı avatarı
Aktif Üye
Aktif Üye

Burç:
Aslan

14 OCaK 2012 OÄžLAK BURCU

Okunmamış iletiTarih: 14 Oca 2012, 02:14

22 Aralık - 20 Ocak
(14 Ocak 2012)

OĞLAK BURCU ( 23 Aralık - 20 Ocak )
AŞK: Aşkta bir macera, bir mücadele aldı başını gidiyor. Romantizme bugün çok elverişlisiniz. Tam olarak duygu seli içine girdiniz. Sanki aradığınız eşi bulmuş gibisiniz. İŞ: Yeni yerlere, yeni ülkelere gidecek ve keşfettiğiniz birçok yeni işler olacak. Her şeyin ilkini yaşayarak mutluluğunuza mutluluk katacaksınız. Şansı işinizde yakaladınız. SAĞLIK: Sağlık konusuna bugün her ne olursa olsun sorunları geçiştirmeye çalışıyorsunuz. Sağlığınız pek rahat değil. Bilinçaltı isteklerinizin ön planda olması sizi ruhsal açıdan rahatsız edecektir. Siz sıradan bir insan değilsiniz. Kendi hatalarınızın yüzünden ne başkasını suçlayın ne de kendiniz zor durumlarda kalın. Kendinizi tanıdığınız ölçüde tepkilerinizi kontrol edebilir ve yapacağınız işleri dengeli bir ortamda yürütebilirsiniz. Aslında zaman zaman kendinizi denetlemenin yararı olacaktır. Oğlak Burcu

Kayıt ol

Kısıtlı Erişim: muhabbetim.org'u tam ve reklamsız kullanabilmek için üye olmalısın !

Veya sohbete katıl www.muhabbetim.com/sohbet her zaman katıl!

OÄŸlak