Kayıt ol

Kısıtlı Erişim: muhabbetim.org'u tam ve reklamsız kullanabilmek için üye olmalısın !
Kullanıcı avatarı
Aktif Üye
Aktif Üye

Burç:
BaÅŸak

Türk erkeklerinin yüzde 80'i hayvan

Okunmamış iletiTarih: 11 Ekm 2011, 01:25

Sibel Meriç ; Türk erkeklerinin yüzde 80'i hayvan - Disko Kralı

Resim

Şarkıcı Sibel Meriç çıktığı canlı yayında "Türk erkeklerinin yüzde 80'i hayvan onları eğitmek gerek"dedi.

Sibel Meriç iddiasını, "Türk erkeklerinin Yüzde 80'i hayvan olduğu onları evcilleştirmek gerekiyor" diyerek devam ettirdi. Bay J'yle aralarında yaşanan soğuklukla ilgili konuşan Sibel Meriç, "Don't Muhatap" deyince kahkaha tufanı koptu. TV8'deki "Disko Kralı" programının konukları arasında yer alan sunucu Bay J'den, şarkıcı Sibel Meriç'e öyle bir cevap verdi ki...Okan Bayülgen'in, "Evcil olmayan bir hayvan beslemek isteseniz hangisini beslerdiniz?" sorusuna, "Erkek" yanıtını veren Sibel Meriç'e ilk tepki Bay J'den geldi. Sempatik sunucu, "Kişisel tecrübeleriniz hepimizi bir kalıbın içine sokmamalı değil mi?" dedi.

Bay J'nin sesinin çok beğenen ama görüntüsünü sevmeyen Sibel Meriç, "Ses var ama görüntü yok" deyince Bay J, "Allah birinden alıyor birine veriyor" dedi.

Türk erkeklerinin yüzde 80'i hayvandır video İzle

PaylaÅŸ

dont muhatap :mrgreen:

Kayıt ol

Kısıtlı Erişim: muhabbetim.org'u tam ve reklamsız kullanabilmek için üye olmalısın !

Veya sohbete katıl www.muhabbetim.com/sohbet her zaman katıl!

Magazin Haberleri