Kayıt ol

Kısıtlı Erişim: muhabbetim.org'u tam ve reklamsız kullanabilmek için üye olmalısın !
Kullanıcı avatarı
Aktif Üye
Aktif Üye

Küçükken çok çirkinmişim ki..

Sohbet odalarında veya özellerde deki komik yazışmalar nerde ?
Okunmamış iletiTarih: 07 Tem 2010, 10:52

-Dogdugumda doktorlar babama gelip "elimizden geleni yaptik ama ne yazik ki diÅŸari cikti" demiÅŸler..

- Dogum kontrolu reklamlari icin hastane duvarlarina benim resmimi asmayi teklif etmiÅŸler..

- Annemin sabah bulantilari beni dogurduktan sonra baÅŸlamiÅŸ.. hatta hatirliyorum da ona ilk sarilmak istedigimde"lutfen sadece arkadaÅŸ kalalim" demiÅŸti

- Amcam "olmeden onu son kez kucagima almak istiyorum" demiÅŸ..bunu elektrikli sandalyede infaz edilecegi sirada soylemiÅŸ..

- Deniz kenarina inip kumlara uzandigimda bocekler beni hemen kuma gommeye baÅŸlardi..

- Bir gun sokakta kaybolmuÅŸtum dolaÅŸirken bir polise rastlamiÅŸtim ve ondan yardim istemiÅŸtim.. "annemi bulabilecek miyiz?" diye sordugumda bana "bilemiyorum saklanabilecegi pek cok yer var" demiÅŸti..

- Bir keresinde de beni fidye icin kacirmiÅŸlardi ve bir parmagimi kesip babama gondermiÅŸlerdi babam da "bu parmaktan cikaramadik daha fazla kanit gonderin" diye cevap yazmiÅŸti"

"Gecenlerde doktoruma gittim "her sabah yuzumu yikarken aynaya baktigimda midem bulaniyor acaba neyim var?" dedim.. Doktor "bilmiyorum ama gozlerinizde hicbir sorun yok" dedi...Sonra bir ÅŸiÅŸe viskiyle bir kutu uyku ilaci yutmami ve dinlenmemi soyledi".

Kayıt ol

Kısıtlı Erişim: muhabbetim.org'u tam ve reklamsız kullanabilmek için üye olmalısın !

Veya sohbete katıl www.muhabbetim.com/sohbet her zaman katıl!

Komik Yazışmalar (Loglar)