Kayıt ol

Kısıtlı Erişim: muhabbetim.org'u tam ve reklamsız kullanabilmek için üye olmalısın !
Kullanıcı avatarı
Aktif Üye
Aktif Üye
Burç:
Boğa

2012 model Kia Picanto

Kia modelleri ve bu modellerle ilgili paylaşımlar, sıfır fiyatları, ikinci el fiyatları ve kullanıcı yorumları...
Okunmamış iletiTarih: 11 Arl 2010, 22:04

Kia, 2012 Picanto modeli ile ilgili ilk çizimleri yayınladı.

Resim

Resim

2012 model Picanto, önümüzdeki yıl Cenevre Otomobil Fuarında tanıtılacak ve yıl sonuna doğru satışa sunulacak. Üç ve Beş kapılı versiyonları ile satış noktalarındaki yerini alacak olan yeni Picanto için tanıtımda kullanılan “kendine güvenen”, “kalabalıktan uzak durmayı seven” ve “sağlam” kelimleri dikkat çekti. Büyük olasılıkla arabanın reklamları bu doğrultuda yapılacaktır.

2012 Kia Picanto için şu anda belirli olan iki farklı motor seçeneği bulunmakta, ikiside benzinli olan seçeneklerden birisi dört silindirli 1.2 litrelik motora sahip, 77 beygir gücünde. Diğeri ise üç silindirli 1.0 litrelik motora sahip, 68 beygir gücünde. Yeni Picanto ile ile ilgili detaylar ve fiyatlar 2011 yılı yaz aylarında belli olmaya başlayacaktır.

Kayıt ol

Kısıtlı Erişim: muhabbetim.org'u tam ve reklamsız kullanabilmek için üye olmalısın !

Veya sohbete katıl www.muhabbetim.com/sohbet her zaman katıl!

Kia