Kayıt ol

Kısıtlı Erişim: muhabbetim.org'u tam ve reklamsız kullanabilmek için üye olmalısın !

İnternetten CHAT İtirafları

! itiraf et
Okunmamış iletiTarih: 28 Haz 2008, 21:53

KADIN, 36: 1,5 yıllık evliyim.eşim akşam 18.00 de eve geliyor, chat in başına oturuyor ve yatıncaya kadar başında.ben de çalışıyorum.hiçbir bayanla ciddi anlamda sohbet etmediğini söylüyor ama chat e ayıracak zamanı hergün biraz daha artıyor.

ERKEK, 33: karıcığım hani "F" nickli biriyle iki aydır chat leşip bütün sırlarımızı ortaya döküyorsun ya, ben oyum.F ye söylediğin birşey beni çok üzdü: "kocamla son zamanlarda pek konuşamıyoruz.sen beni dinliyorsun, bu çok hoşuma gidiyor" o an kötü hissettim kendimi.belki de evliliğimiz için çok güzel bir fırsat elde ettim.

ERKEK, 40: karıma ilgi duyamıyorum.bu yüzden bir yıldan beri chat te tanıştığım bir kadınla duygusal anlamda konuşuyorum.yaptığımın doğru olmadığını da biliyorum ama kendimi frenleyemiyorum.

KADIN, 28: karışık duygular içerisindeyim.evliyim ve 2 yaşında bir oğlum var.arada kalmış yalnız bir kadınım . tek dileğim artık kocamın canıma tak diyen mutsuzluğumu farketmesi ve daldığı o derin uykudan uyanarak bana biraz olsun ilgi göstermesi.

KADIN, 32: internette biriyle tanıştım.keşke tanışmaz olaydım.üstelik de evliyim.lanet olsun bu chat e.bir daha asla chat yapmayacağım ve onunla da konuşmayacağım.inanın, insanlığımdan utanıyorum.

ERKEK, 40: evliyim, chat te tanıştığım kişi de evli.çoğu zaman eşimle konuşamadığımız şeyleri konuşuyoruz.her ikimizin de çocukları var.onlara baktıkça kendimden ve hayatımdan nefret ediyorum.

ERKEK, 21: 8 aydan beri görüştüğümüz ve 17 yaşında olduğuna neredeyse %100 inandığım sözüm ona "genç kız" la beşiktaş ta buluştuk, 38 yaşında dul bir bayan çıktı.cadaloz mu cadaloz, cehennem zebanisi gibi..aman Allah ım ben ne yaptım?bu şeytanla evlenilir mi? daha beterini söylemedim:kadın meğer insan pazarlayan bir çetenin elebaşlarındanmış.böyle birçok genci tuzağına düşürmüş.chat leşirken kullandığı kelimeleri , kurduğu cümleleri görseniz karşınıza böyle bir zebani çıkacağına hiç ihtimal vermezsiniz.daha daha beteri var:bayan diye erkek, erkek diye bayan çıkabiliyor karşınıza..lütfen kendinize ve çocuklarınıza sahip çıkın.

Kayıt ol

Kısıtlı Erişim: muhabbetim.org'u tam ve reklamsız kullanabilmek için üye olmalısın !

Veya sohbete katıl www.muhabbetim.com/sohbet her zaman katıl!

Aktif Üye
Aktif Üye
Okunmamış iletiTarih: 03 Tem 2008, 20:46
100000 yıLLık turk internet tarihinin en utanC veriCi SayfaLarındandır ßu ßea ;)

Okunmamış iletiTarih: 04 Tem 2008, 18:03
:)))))))(kardeşim gülüp geçiyorum ben senin yazılarına)

Aktif Üye
Aktif Üye
Okunmamış iletiTarih: 06 Tem 2008, 17:33
Net olmasa disarida birisini bulucaklar.yani kapiyi kitlesen pencere hesabi..yorumsuz.

Aktif Üye
Aktif Üye
Okunmamış iletiTarih: 08 Tem 2008, 01:05
SyhLm[20] : nette tanıStıqım fakat hiC qörmediqim ßirde ßayan Sandıqım ßir Lavuqa aSık oLdum :P qün qeCtikCe daha Cok onLine Süremiz oLmaya ßaSLadı, hatta aSk SarkıSı ßiLe SeCmiStik kendimize '' hakkı ßuLuttan [ henuz üC yaSında ßir kardeSin var Seni ondan ßiLe kıSkanıorum dsakjdajna ] '' qünLer ayLarı kovaLadı ayLar yıLLarı kovaLadı aradı ,

iLham qeLdiqi zaman devam etCem
flskajflasjflkaslfjaskljfas :P

Kullanıcı avatarı
Aktif Üye
Aktif Üye
Burç:
Aslan
Okunmamış iletiTarih: 17 Tem 2008, 03:36
hımmm

Kullanıcı avatarı
Aktif Üye
Aktif Üye
Burç:
Terazi
Okunmamış iletiTarih: 17 Ağu 2008, 19:30
iyiliksever yazdı:KADIN, 36: 1,5 yıllık evliyim.eşim akşam 18.00 de eve geliyor, chat in başına oturuyor ve yatıncaya kadar başında.ben de çalışıyorum.hiçbir bayanla ciddi anlamda sohbet etmediğini söylüyor ama chat e ayıracak zamanı hergün biraz daha artıyor.

bunun ciddiLiği ciddiyetsizLiğidemi var peh :D

Kullanıcı avatarı
Aktif Üye
Aktif Üye
Okunmamış iletiTarih: 23 Ağu 2008, 00:45
heheheheheheheheheheh :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :o :o :o :o :o :o :o :o :lol:

Yeni Üye
Yeni Üye
Okunmamış iletiTarih: 25 Arl 2008, 21:07
çokta tındı yaniiiiiiiii

İtiraf