KADIN, 36: 1,5 yıllık evliyim.eşim akşam 18.00 de eve geliyor, chat in başına oturuyor ve yatıncaya kadar başında.ben de çalışıyorum.hiçbir bayanla ciddi anlamda sohbet etmediğini söylüyor ama chat e ayıracak zamanı hergün biraz daha artıyor.
ERKEK, 33: karıcığım hani "F" nickli biriyle iki aydır chat leşip bütün sırlarımızı ortaya döküyorsun ya, ben oyum.F ye söylediğin birşey beni çok üzdü: "kocamla son zamanlarda pek konuşamıyoruz.sen beni dinliyorsun, bu çok hoşuma gidiyor" o an kötü hissettim kendimi.belki de evliliğimiz için çok güzel bir fırsat elde ettim.
ERKEK, 40: karıma ilgi duyamıyorum.bu yüzden bir yıldan beri chat te tanıştığım bir kadınla duygusal anlamda konuşuyorum.yaptığımın doğru olmadığını da biliyorum ama kendimi frenleyemiyorum.
KADIN, 28: karışık duygular içerisindeyim.evliyim ve 2 yaşında bir oğlum var.arada kalmış yalnız bir kadınım . tek dileğim artık kocamın canıma tak diyen mutsuzluğumu farketmesi ve daldığı o derin uykudan uyanarak bana biraz olsun ilgi göstermesi.
KADIN, 32: internette biriyle tanıştım.keşke tanışmaz olaydım.üstelik de evliyim.lanet olsun bu chat e.bir daha asla chat yapmayacağım ve onunla da konuşmayacağım.inanın, insanlığımdan utanıyorum.
ERKEK, 40: evliyim, chat te tanıştığım kişi de evli.çoğu zaman eşimle konuşamadığımız şeyleri konuşuyoruz.her ikimizin de çocukları var.onlara baktıkça kendimden ve hayatımdan nefret ediyorum.
ERKEK, 21: 8 aydan beri görüştüğümüz ve 17 yaşında olduğuna neredeyse %100 inandığım sözüm ona "genç kız" la beşiktaş ta buluştuk, 38 yaşında dul bir bayan çıktı.cadaloz mu cadaloz, cehennem zebanisi gibi..aman Allah ım ben ne yaptım?bu şeytanla evlenilir mi? daha beterini söylemedim:kadın meğer insan pazarlayan bir çetenin elebaşlarındanmış.böyle birçok genci tuzağına düşürmüş.chat leşirken kullandığı kelimeleri , kurduğu cümleleri görseniz karşınıza böyle bir zebani çıkacağına hiç ihtimal vermezsiniz.daha daha beteri var:bayan diye erkek, erkek diye bayan çıkabiliyor karşınıza..lütfen kendinize ve çocuklarınıza sahip çıkın.
Kayıt ol
Kısıtlı Erişim: muhabbetim.org'u tam ve reklamsız kullanabilmek için üye olmalısın !
İlk okunmamış ileti • 9 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
İnternetten CHAT İtiraflarıTweet Takip et: @muhabbetimcom Kayıt olKısıtlı Erişim: muhabbetim.org'u tam ve reklamsız kullanabilmek için üye olmalısın !Veya sohbete katıl www.muhabbetim.com/sohbet her zaman katıl! |
||||
9 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
-