Kayıt ol

Kısıtlı Erişim: muhabbetim.org'u tam ve reklamsız kullanabilmek için üye olmalısın !

Yeni Üye
Yeni Üye

EVLİ AŞKIM VE BEN

! itiraf et
İletiTarih: 11 Ağu 2008, 04:18

32 yaşında İzmirli bir bayanım,Bir gün iş platform sitesinde onun profilindeki fotografını gördüm kendisine Esprli bir msj attım..O Kocaelınde yasıyor.Derken msjıma cvb verdi Mailleşmeye başladık,Bir kaç fotografını bana mail attıgında Gözlerini yakınlaştırıp dıkkatlıce aktıgımda gördum Yeşil ışığı..ama dile getıremedım.
Derken uzun upuzun Mailler yazmaya basladı bana ve benıde şevke getirdi Yaşamım boyunca hiçkimseye bukadar çok yazdığımı hatırlamıyorum..Evet bırbırımızı farkettık ama bir şey vardı sadece dosthane davranmak zorundaydık birbirimize Çünkü O evliydi.Be ben Onu dost bellemiştim artık ..

Taki Yüzyüze tanışana Dek..Sıkıntılı bir Anımda bunalmıştım.Aile baskısından,ve o elini uzattı bana hiç tereddüt etmeden..Dosttan ötesi oldu benim için,birbirimize aşık olduk..
Babam oldukten sonraki iki yıl Kendımı sahıpsız yetım gıbı hıssedıyordum,ortada kalmıştım sanki Evlnmem ıcın baskı yapılıyor,Bulunan Zengın sözde pek muhterem damat adayları adınaelçilik yapıp duruyorlardı.Ne tarafa dönsem duvara carpıyor gıbıydım.Psıkolojıkman bunalıma gşrmek uzereydım. iş hayatım özel yaşamım yolunda degıldı,hangı kapıyı calsam İş için ya yemege cıkma davetı yada asılan veya cok dusuk ucret ve gerısı malum......Ablamlar ve Annem bencılce davranıslarından dolayı sürekli şamar oglanı gibi hep benım uzerımde egolarını tatmın etmeye basladılar
Halbukı ben onlar ıcın neler yapmadım yıllardır..
Ama gercek sevgı yoksa..Yapabılecegınız hıcbırseyde yok ben hayatta bunuda gördum..
Gidebılecegınız bır yerde yoksa..o esnada bır Dost elı uzanıyorsa..Şüphesız herkes benım yaptıgımı yapar o Ele sarılır..çeker gıderdı..

Bende öyle yaptım..Bu evli Adamın uzattıgı dost eline sarıldım..Tanışmamızın hemen ikinci günü İzmirden İstanbula aldırdı benı..
MubalaÄŸ etmiyorum,Gercektende ADAM gibi ADAM ..
Evet,evlı bılıyorum bunu okuyan pek çoğunuz benı anlamıycak,hatta eleştri yağmuruna tutulacağım...Yaptığım Yanlıs kabul edıyorum,ama onu çok seviyorum..
Metres kelımlesını kabul etmiyorum..
Yuzyuze Ilk tanıstıgımız gunden sonra hayatım dunyaya bakış açım değişti,ı..Benden yana hıcbır menfaatsel bır dusuncesı olmadıgını fazlasıyla gösterdı bana..
Hep psıkoljıkman bana destek cıktı maıllerı telefonlarıyla..Sesı huzur verıyordu bana..
Bunun gercegını yaşıyorum şuan sanalini değil..

Sonra teklıfte bulundu Yenı bır dunya sundu Istanbulda bana..
eskı esım ben 21 yasındayken parasızlık yıllarımızda Fransaya kactı gıttı..Yıllar sonra zengın döndu ben kabullenemedım bu defa.Nefret edıyorum o adamdan .
Derdim zengın paralı bır adam olsa Eski eşim yıllar sonra benı bulup yenıden barısmamız ıcın yalvardıgında kabul ederdım..!
Veya etrafımdakı zengın eş adaylarından biriyle beraber olurdum..
ama degıl..Değil işte Ben bu Adamı çok seviyorum.

Cok İş aradım ama bu zamanda ya törpılını olucak aracınız olucak yada karşılık vermelısınız sınavlara mulakatlara gorusmelere gıttım.Ama genelde genel mudurler ya asılıyor.yada yemek teklıflerı vs..Cıddıye alınmanız zor..Yaşayan bılır..
kırıtan,kıvırtan bır kızda degılım ,bılakıs Stabil bır kısılıgım vardır.ıyıde bı egıtım almama turkıyenın en ıyı unıversıtelerınden bırını bıtırmeme ragmen, genede turkıyede cocuklu bekar,İşsiz anne olmak cok zor..Bırde ekonomık sıkıntınız varsa bunalıma gırer ıntıhar bıle edersınız..benım gıbı önce saclarımı kestım aglayarak ardındanda bıleklerımı kestım.yeter dedıgım geceyı anmak bıle ıstemezdım.ama gercek bu cok üzgünüm...Epey üzüldüm gecmısımde cok şerefsıze deng geldım...her gözde her sözde şefkat arayan bırı degılımdır.ama yanılabılıyor ınsan guvenmek ısterken..
İyi nıyetımın kurbanı oldum cogu zaman..ve Evlenmekten hep kactım.bendede hata var bılıyorum karşımaki İnsanların sözlerıne ınanan aşırı guvenen bir karakterım var....Belkıde bu satırları okuyan sen,veya sız benı anlamıyacaksınız ..bılmıyorum.
sonunu sen kendın sectın dıye..kım sana Metres ol dedı dıyceksınız..
Bu benımkı metreslık degıl..
olmamalı..Onu sevıyorum..Bu bır mazeretmı.
Kımsenın yuvasını yıkmaya calısmıyorum,bılakıs öyle bır anında muhtemelen ortadan kaybolacak kadar Cok sevıyorum onu..

yalnız kaldıgımda kendıme cok acıyorum onun eşini dusununcede kendımı hıc affedemıyorum..Onun eşine saygım sonsuz..Sacma degılmı..evet bılıyorum..
ben yuva yıkamam..herseyden once ..
Benı tanıyanlr böyle bır ılıskıye kalkısıcagıma asla ınanmazlar..Sız sımdı dıyeceksınızkı Boşluktan oldu bu dıye degıl..Bosluktan cıktım kendıme geldım ama gene Sevıyorum onu..
Bazılarınız dıyecekkı Nasıl bır adamdır bu ..Yaşıda genc..Yakısıklı karızmatık bır Adam ve cok guclu biri Elini sallasa kaynıyor ona dısarda zaten..Genelınde hayatıma gıren cok oldu..ama sen Özelımsın senı sevıyorum aşıgım sana dıyor..Ve bununda fazlasıyla farkındayım.
Tutku gıbı bırşeyim ben onun için ..
hafta içi ofısındeyken gunde yuzlerce defa arıyor..maıller sms ler atıyor..Birşey istemem yeterli,onu emir sayıyor..Ve hemen o an ağzımdan cıkan şey yerine geliyor..

Hersey sex degıl onun gozunde bazen bır bakış oturub dertlesmek elımı tutmak ona yetıyor..

Ama bana aşıkken..aılesıyle tatıle cıkması esnasında elıne telefonu alıp 3 gundur aramıyor..sadece msj atıyor..
benı sevdıgını melegı oldugumu vs..
o esnada farkettım..
Büyük yalnızlıgımı..
ailesi yanında..oyuzden arayamıyor..Onu cok iyi anlıyorum..

Panıklıyorum bır anda,sen msj dahı atma aşkım,ben musaıt olunca sana msj atar ararım dıyor..
şaşırıyorum..haklı dıyorum..
neyse..
Sen bunları haketmıyorsun delımısın Bir adamın hayatında As kadın olmak varken neden evlı bırının hayatında ıkıncı kadın olasınkı ! Çıtanı neden bukadar düşürüyorsun,Ne adamlar var etrafında dön bir bak delimisin sen ..

dıye haykıran bırının sözlerı hala kulaklarımda..

Benım ıcın bukadr cok sey yapmıs Riske girmiş Dunyama girmiş Bei kendıne Aşık etmiş Gözlerine bakınca İçimi aydınlatan Bu Adamıda nasıl bırakır gıderım..Nankörluk edermıscesıne dıye dusunuyorum,.ama daha ıyı şartlarda teklıf sunan adamları bırakıp geldım İstanbula ..Benı burada tutan sebep,Para degıl..Amac beden satmak olsa Neler kaynıyor etrafımda bir işaretıme bakanlar var...
Ama adam yok !
İşte bır tane var bana kırılıck bır vazıymuşum gıbı davranıyor..o kadar hassas dusuncelı bırıkı..
Sen bırseyı söylemeden o senın dusundugunu ne ıstedıgını hıssettıgını anlıyor ..sevgı var..Onda kıskanclık var Aşk var sahıplenme var.Benımse kıskanmaya hakkım yok..sahıplenmeyede..aşkımıda özgurce yaşayamam....ama herşeye ragmen..Gözlerıne bakmak bıle etıyor o Adamın ınanın..Size nasıl anlatsamkii..Ama sadece o musaıt olub ıstedıgınde gorusebılıyoruz..

Hıcbıryere gıdemıyrum.İstanbulu hiç bilmiyorum,Yol iz bılmıyorum..Bılsemde feyz alamaz haldeyım..Araba ayarladı bana boşu boşuna otoparkta duruyor..Evden cıkmıyorum..İnsn yüzü görmuyorum..Onu Sevıyorum....Korkmuyorum hıcbırınızden yazıcaklarınızdan..
Aslında bunları neden yazıyorum onuda bılmıyorum..
Sadece uyuyamıyorum..Paylasmak ıstıyor ınsan bır seylerı bır hayalle bazen.
Ben cezamı fazlasıyla cekıyorum zaten..Hıcbırınızın söyleyecegı kötu hıcbır cumle benı yaralamaz
dedım ya cezamı fazlasıyla cekıyorum zaten yalnızlıkla ..
Onunla bır REST:mekanda gorunemıyorum,ılk zamanalar cıkıyorduk..Artık yapmıyoruz bunu ..Bunlar benı yaralamaya baslıyor artık..

aksamları hıckırıgım oldugunda arayamıyor paylasamıyorum kendımı tutuyorum..hatta elımı agzımla kapatıp aglıyorum..o kadar yasak gıbı gelıyor herşey bana..
paylasım sınırlı saatler ıcerısınde..
ve ben suan kendımı cok yalnız hıssedıyorum..
Buradan bana yazılacak hıcbır kötu cumle benı yaralamaz bunu bılın..
Yaşın genc dön bu yoldan dıyenler..
Bu ınsanın tek sucu evlı olması.ustelık esınden ayrılmasını ıstemıyorumda.Ama onuda cok sevıyorum bırşeyler bazen koymaya baslıyor ınsana. aksam veya hafta sonlarında yalnızlıgın dıbe vurdugunda..Çok sabırlıyımdır.Sabretmenın mukafatında onunla 1 saate bıle razı gelebılecek kadarda Alcak gönullu oldugumu dusunyorum....
İyi bir şirkette iş ayarladı bana,Yakında işe baslıycam..Bu vesıle ıle..Bu onun bana tuttugu bu Dairenin belkı cok fazla masrafı var ultra lux yuzme havuzlu bır mekan bana aşırı lüx bu evın masraflarını karsılayamam evet cok pahalı belkı ama daha ufak bır eve gecebılırım kendıme olan guvenım yerındeyken hala..

Onun gölgesınden cıkmalıyım..Ama okadar guclukı onun gölgesınden cıkamıyorum..
pekı ya onu görmeden yapabılırmıyım..!!

İşte bunu yapamam..çünku ona aşıgım..
Ben hayatımda bır defa sevenlerdenım..
Onun hayatında oldugumu bılmek bıle bana yetıyor gıbı bazen..bazende yetmıyor gıbı olsamda kendımı frenlıyorum..
Ama ben Aşk yaşıyorum..Hayatında kac defa aşık olur ınsan..!!

Kayıt ol

Kısıtlı Erişim: muhabbetim.org'u tam ve reklamsız kullanabilmek için üye olmalısın !

Veya sohbete katıl www.muhabbetim.com/sohbet her zaman katıl!

Eklentiler
havuz başında.jpg
havuz başında.jpg (16.4 KiB) 1087 defa görüntülendi
Kullanıcı avatarı
Aktif Üye
Aktif Üye
Burç:
Terazi
İletiTarih: 17 Ağu 2008, 19:27
ömsdnksnc<zş.xl<aşsll

bu kadar anaLadınız sanırım :evil:

Kullanıcı avatarı
Aktif Üye
Aktif Üye
Burç:
Aslan
İletiTarih: 19 Ağu 2008, 05:20
enterasan

Kullanıcı avatarı
Aktif Üye
Aktif Üye
İletiTarih: 20 Ağu 2008, 13:56
:lol: :lol: :lol:

Aktif Üye
Aktif Üye
İletiTarih: 21 Ağu 2008, 13:16
:roll: :roll: :mrgreen:

Yeni Üye
Yeni Üye
İletiTarih: 09 Kas 2008, 15:34
OLAMAZ BÖYLE ŞEY

Kullanıcı avatarı
Aktif Üye
Aktif Üye
İletiTarih: 25 Arl 2008, 19:58
yazıyı sonuna kadar nasıl bi sinirle okuduğumu bi ben bi Allah bilir
Allah kahretsin böyle hanımlar yüzünden babamızda aldatıyo annemizi
Bi kadın erkeğe yüz vermesse erkekte vermez evliyse
Monotonlasmıs evlilik hayatı üstüne bi heycan vermiş olabilir o erkeğe ama kadının durumu anlaması lazım.
suc tek taraflı deil elbette.
sadece yazık diyorum...
o adamın cocuğu yok mu ?
yuvası yok mu ?
seni mutlu ettiği gibi karısınıda mutlu etmemiş mi zamanında ?
şimdi nasıl at gözlüğü takıp nasıl bu kadar bencil olabiliyosunuz?
sadece kendinizi düşünüyosunuz sevdiğiniz adamın karısını düşünüp ağlamakla kendinizi tatmin edebilirsiniz ancak !
eğer gercekten bu kadar üzülen insan böyle bi hatayı yapmaz ,aşkından ölsede..
nefret ediyorum sizin gibi bayanlardan
eğer benim arkadaslarımın suan annesi babası baska bi yerdeyse,ben daha önce hayatımda önemli yeri olan olaylar yasamıssam sizin gibi hanımlar yüzünden !
kendi hayatınızı mutlu etmek adına kaç hayatı mahvediyosunuz ..
daha da yazmıcam..seviyemi bozmaktan korkuyorum.

Kullanıcı avatarı
Aktif Üye
Aktif Üye
İletiTarih: 25 Arl 2008, 19:59
hırsımı alamadım iyiki bu yazıyı netten okuyorum
karsımda anlatmıyo :mrgreen:

Yeni Üye
Yeni Üye
İletiTarih: 25 Arl 2008, 21:08
çok zor gerçekten düştüğü durum acıdım:D

Kullanıcı avatarı
Aktif Üye
Aktif Üye
Burç:
BoÄŸa
İletiTarih: 13 Arl 2010, 16:07
ßuna Ben ReSmen $eref... Derimmmm . Ne mide Varmis Beee Sen de de .......

Sonraki

İtiraf