Kayıt ol

Kısıtlı Erişim: muhabbetim.org'u tam ve reklamsız kullanabilmek için üye olmalısın !
Kullanıcı avatarı
Aktif Üye
Aktif Üye
Burç:
Akrep

Tatil Edilen Okullar

Yurttan,Dünyadan Aradiginiz Bütün Haberleri Paylasabilirsisniz.
Okunmamış iletiTarih: 09 Mar 2011, 12:18

İşte bu şehirlerde okullar tatil edildi
Yoğun kar yağışı nedeniyle Türkiye'nin pek çok şehrinde okullarda eğitime ara verildi

Resim

Bursa ’da dünden itibaren aralıklarla süren kar yağışı nedeniyle trafikte olumsuzluklar görülünce Valilik, bugün il genelinde ilk ve orta dereceli okulların tatil edilmesine karar verdi.

Kar kalınlığının 15 santimetreyi bulduğu Karaman’da da yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bugün için ara verildi.

BALIKESİR'DE DE OKULLAR TATİL EDİLDİ

Balıkesir’de de gece etkili olan kar yağışı sonrası okullar bir gün süreyle tatil edildi.

KIRIKKALE'DE BİR GÜNLÜK TATİL

Kırıkkale’de yoğun kar yağışı nedeniyle ilköğretim ve liselerde okullar bugün tatil edildi. Kamu kurumlarında çalışan engelli personele de valilik tarafından bugün idari izin verildi.

BOLU'DA 2, DÜZCE'DE 1 GÜN TATİL

Bolu’da yoğun kar yağışı sonucu taşımalı sistemle eğitim yapılan okullar 2 gün, Düzce’de ise 1 gün tatil edildi. Bolu’da engelli memurlara ise 2 gün izin verildi

Kayıt ol

Kısıtlı Erişim: muhabbetim.org'u tam ve reklamsız kullanabilmek için üye olmalısın !

Veya sohbete katıl www.muhabbetim.com/sohbet her zaman katıl!

Haber Dünyasi