Bir sevgilim var uzakta Yüzünü göremediğim, sesini duyamadığım Bir sevgilim var uzakta Elini tutamadığım, saçına dokunamadığım Ama gün gelir sevgilim bana dünden yakın olur.
Kayıt ol
Kısıtlı Erişim: muhabbetim.org'u tam ve reklamsız kullanabilmek için üye olmalısın !
19 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
SevgiLiye SöyLenecek VeDa SözLeri YazaLım..Tweet Takip et: @muhabbetimcom Kayıt olKısıtlı Erişim: muhabbetim.org'u tam ve reklamsız kullanabilmek için üye olmalısın !Veya sohbete katıl www.muhabbetim.com/sohbet her zaman katıl! |
||||
|
Dün Rüya, Yarin Hayaldir, Rüyayi Mutlu, Hayati Umutlu Yapan Bugundur. Aglamayi Bil, Gulmeyi Unutma, Sevmeyi Bil, Sevilmeden Yapma, Beni Hatirla Demiyorum Ama Unutma …
|
|
|
Belim Büküyor Böyle Ayrilik. Verdiğin Acilar Hasret Tanidik. Görmedim Ki Bir Gün Senden Yakinlik. Dönmesende Geri Farketmez Artik…
|
|
|
Ölmek dünyada unutulup gitmekmiş, ölmek bir kefen giymekmiş, ölmek o soğuk o korkunç ve o kara toprağa girmekmiş... yok be aşkım asıl ölmek "sensizlikmiş"
|
|
|
Silinir Diyorlar En Aci Izler, Bitermiş Kışlarim Gelirmiş Yazlar, Bilmezler şu Gönlüm Derinden Sizler, Unutursun Diye Söylemek Kolay…
|
|
|
Belki Anlamadigim Bi His, Belki Sana Kizamadigimin Belgesi, Belkide Samimiyeti Yanlis Zamanda Yanlis Insanda Aramanin Caresiz Anlatilisi Idi
|
|
|
Ben Sensizdim..! akşamın yaklaştığı saatlerde. kahrolursun görme ağladığımı. Başlayan düşü şafakla birlikte dağıtır ansızın her gün batımı..
|
|
19 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
-