Kayıt ol
Kısıtlı Erişim: muhabbetim.org'u tam ve reklamsız kullanabilmek için üye olmalısın !
SevgiLiye SöyLenecek VeDa SözLeri YazaLım..
Bir umuttu yanlızlık birşeyleri paylaşamamaktı belki,gözler dalıp giderken, yaralı bir serçeye ağlayan bir buluttu belkide,belki belkilerle dolu bir hayattı bu....
Tweet Takip et: @muhabbetimcom Kayıt olKısıtlı Erişim: muhabbetim.org'u tam ve reklamsız kullanabilmek için üye olmalısın !Veya sohbete katıl www.muhabbetim.com/sohbet her zaman katıl! |
||||
|
Bir ses beklemek senden. Soluk beklemek. Suskunluğun en acımasız olduğu zamanlardayım. Hiç bu kadar uzun susmadın sevdiğim. Hiç bu kadar uzun gitmedin bilmediğim yerlere gözlerimi götürmeden yanında!
|
|
|
Yalnızca çocuklar ağlar ve yalnızca Allah affeder... Eğer bir gün beni terk edersen; çocuk değilim ağlamam Allah değilim affetmem
|
|
|
Ben sensiz geçen günlerime yanarken belki sen bensizliğe sevineceksin.. Ama şunu unutmaki birtanem; birgün sen de SEVECEKSİN !!!
|
|
|
♥ Ben Sensizdim..! akşamın yaklaştığı saatlerde. kahrolursun görme ağladığımı. Başlayan düşü şafakla birlikte dağıtır ansızın her gün batımı.
|
|
|
\"Git dediğinde gidip, gel dediğinde gelmemi mi bekliyorsun? Ben hayatın önünde eğilmedim ki, senin karşında eğileyim\".
|
|
|
Sen sevda ırmağı, gittin ele aktın, sen dünyamı yıktın. Vefasız Aşkım...
|
|
|
Beynimde intihar çiçekleri açmış,
Her gözyaşımda biraz daha büyüyor çığlıklarım, Sonunu getiremediğim hikayelerim var benim, 1 2 3 tıp! Daha kaç hakkım kaldıki yaşamaya?
|
|
19 ileti
• 2 sayfadan 2. sayfa • 1, 2
-