Erkekler İçin:
1. Chata mutlaka bir hatun ayarlamak zihniyetiyle girilmeli, bir erkekle arasinda geçen sohbet yalnizca küfürlesmeden ibaret olmalidir.
2. Bir bayana belli araliklarla 3 kez "SLM" gönderilmeli ve cevap gelmemesi durumunda mutlaka küfür edilmeli ve pencere ondan sonra kapatilmalidir.
3. Olurda Sohbet Edecek Bir bayan bulunursa 5 dakikalik tanisma faslinin hemen ardindan sevgili varmi yokmu diye yoklama çekilmelidir.
4. Herhangi özel bir anisini veya problemini anlatan bayana karsi hemen özel hisler beslenmelidir.
5. Canim kelimesini kullanan bir bayana ilk firsatta beraberlik teklifinde bulunmali veya asik olunmalidir.
6. Arasira hemcinslerini düsünerekten bayan nickine bürünmeli ve cinslerinin egolarini tatmin etmelidirler.
7. Bir genel sohbet ortaminda hatunlarla arasinin düzgün oldugu tespit edilen erkekler düsman listesine eklenmeli ve onlari küçük düsürecek davranislarda bulunulmalidir.
Bayanlar İçin:
1. Öncelikle Sanal, Manal demeyip bilgisayar basina oturmadan önce mutlaka dogum kontrol hapi alip mümkünse çelik zirhli don giymelidirler.
2. Kalabalik kanallara giren bayanlar basina gelecekleri direkmen kabul etmis sayilir.
3. Anasi dahil tüm yakinlarina karsi yapilan sözlü saldirilardan kendini korumakla yükümlüdür.
4. Açilan özel pencerelerin hepsine cevap vermek gibi bir zorunlulugu olmamasina ragmen yiyecegi küfürleri hesaplamasi gerekmektedir.
5. Sirin gözükmek için evet yerine efet demek zorundadir...
6. Birine canim dedigi an diger kisiler tarafindan bu hatun kasar diye düsünülecegini bilmeli ona göre hareket etmelidir.
7. Bir erkege salak dedigi an o erkegin, bana bir diyene ben 10 katini söylerim felsefesi yürütecegini unutmamalidir.
8. Sanal ortamdan gerçek ortama geçiste mutlak ask yasanmali, asla dostca bir iliski kurulmamalidir.
Kayıt ol
Kısıtlı Erişim: muhabbetim.org'u tam ve reklamsız kullanabilmek için üye olmalısın !
İlk okunmamış ileti • 3 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
CHAT YASALARITweet Takip et: @muhabbetimcom Kayıt olKısıtlı Erişim: muhabbetim.org'u tam ve reklamsız kullanabilmek için üye olmalısın !Veya sohbete katıl www.muhabbetim.com/sohbet her zaman katıl! |
||||
|
yerLere tukurme Ciqdem CitLeme Serverin koruyuCu meLekLeri op hanımLara aSıLma
ßırakın Laaaaahn o kızııııııııııı
|
|
3 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
-