Dizi film ihracatında rekor kırdık
Türkiye dizi film ihracatında rekor kırdı
2011 yılında 100'ün üzerinde Türk dizi filmi, 20'nin üzerinde ülkede izlendi ve ihracat rekoru kırıldı. Türk televizyonlarında izlenme rekorları kıran dizi filmler film ihracatında da rekor kırdı
Muhteşem Yüzyıl, Adını Feriha Koydum, Öyle Bir Geçen Zamanki, Aşk-ı Memnu, Ihlamurlar Altında, Gümüş, Kavak Yelleri, Kurtlar Vadisi rekor kıran diziler arasında.
HANGİ DİZİLER HANGİ ÜLKELERE SATILIYOR İŞTE REKOR İHRACATIN DİZİ FİLMLERİ;
Türk dizi film sektöründeki ihracatın yaklaşık 80'ini gerçekleştiren Calinos Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Gülken AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ortadoğu'da ve Kuzey Afrika gibi ülkelerde rekorlar kıran Türk dizilerinin,Almanya, İsviçre, Avusturya, Tayland, Tayvan, Vietnam, Macaristan, Polonya,Japonya, Kazakistan, Bulgaristan, Makedonya, Ortadoğu, Özbekistan, Yunanistan, Kosova,Azerbaycan, İran, Ortadoğu ülkeleri, Romanya, Katar, Arnavutluk, Hırvatistan, Bruney, Bosna,Ukrayna, İsrail, Singapur, Malezya gibi ülkelere pazarladıkları dizilerin isimleri şöyle;
''Adını Feriha Koydum, Acı Hayat, Akasya Durağı, Aliye, Annem, Arka Sokaklar, Arka Sıradakiler, Asi, Asmalı Konak, Aşk ve Ceza, Aşka Sürgün, Aşk-ı Memnu, Aşkım Aşkım, Berivan, Bıçak Sırtı, Bir İstanbul Masalı, Borsa, Bütün Çocuklarım, Büyük Yalan, Candan Öte,Canım Ailem, Çalıkuşu, Çocuklar Duymasın, Deli Yürek, Dudaktan Kalbe, Doktorlar, Ekmek Teknesi, Elveda Derken, Eşref Saati, Ezo Gelin, Fırtına, Gece Gündüz, Genco, Geniş Zamanlar, Gurbet Kadını, Gümüş, Hayat Bağları, Hırsız Polis, Ihlamurlar Altında, İki Aile, İki Kız Kardeş, Kapalı Çarşı, Kavak Yelleri, Kaybolan Yıllar, Kınalı Kar, Kurtlar Vadisi, Kuzey Rüzgarı, Küçük Kadınlar, Melekler Adası, Melekler Korusun, Menekşe ile Halil, Ömre Bedel, Pars: Narkoterör, Pusat, Sağır Oda, Sahra, Samanyolu, Sessiz Fırtına, Sır Kapısı, Sırlar Dünyası, Son Bahar, Tatlı Betüş, Tarçın ve Arkadaşları, Yabancı Damat, Yanık Koza, Yaprak Dökümü, Yasemin, Yemin, Yol Arkadaşım, Yusuf Yüzlü, Zerda, Zeynep, Zirvedekiler''
Kayıt ol
Kısıtlı Erişim: muhabbetim.org'u tam ve reklamsız kullanabilmek için üye olmalısın !
İlk okunmamış ileti • 1 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
Türkiye dizi film ihracatında rekor kırdıTweet Takip et: @muhabbetimcom Kayıt olKısıtlı Erişim: muhabbetim.org'u tam ve reklamsız kullanabilmek için üye olmalısın !Veya sohbete katıl www.muhabbetim.com/sohbet her zaman katıl! |
||||
1 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
-