Kayıt ol

Kısıtlı Erişim: muhabbetim.org'u tam ve reklamsız kullanabilmek için üye olmalısın !
Kullanıcı avatarı
Aktif Üye
Aktif Üye
Burç:
Terazi

Orhan Pamuk'un romanı TV dizisi oluyor

Okunmamış iletiTarih: 20 May 2011, 23:38

Pamuk, Sofya’da yaptığı konuşmada romanlarından birinin televizyon dizisi olacağını açıkladı

Resim

Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk, Elizabeth Kostova Vakfı tarafından davet edildiği Bulgaristan’da yaptığı açıklamada bir romanının Türkiye’de bir televizyon dizisine dönüştürülmesine ilişkin sözleşme imzalamak üzere olduğunu duyurdu.

Orhan Pamuk, yazmaya devam ettiği yeni romanında boza satan, sıradan bir tüccarın yaşam mücadelesini anlattığını da belirtti. Sofya Üniversitesi’nden fahri doktora unvanı alan Orhan Pamuk, üniversitenin ana amfisinde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Bulgaristan’da bu kadar çok okuyucusu olmasının kendisini mutlu ettiğini belirtti.

“Kağıt, kalem ve mürekkep kokusunu sevdiğini, edebiyata büyük bir inancı olduğunu’’ ifade eden Pamuk, “Yaşam zaten çok kısa. Roman yazarak yaşamın güzelliğini anlatmaya çalışıyorum’’ diye konuştu.

İlgili kelimeler: Orhan Pamuk, nobel, Sofya Üniversitesi .

Kayıt ol

Kısıtlı Erişim: muhabbetim.org'u tam ve reklamsız kullanabilmek için üye olmalısın !

Veya sohbete katıl www.muhabbetim.com/sohbet her zaman katıl!

Diziler