Kayıt ol

Kısıtlı Erişim: muhabbetim.org'u tam ve reklamsız kullanabilmek için üye olmalısın !
Kullanıcı avatarı
Aktif Üye
Aktif Üye
Burç:
Akrep

LG Optimus 3D P920 Fiyatı Özellikleri

Kategorilerde bulunmayan markaları buraya yazabiliriz. Zamanla içeriğe göre uygun kategorileri açar konuları taşırız.
Okunmamış iletiTarih: 03 Arl 2011, 21:41

LG Optimus 3D P920 ile yeniden karşımızda.
İphone 4GS tanıtımı ve ardından satışa sunulması, Samsung’un Galaxy serisinde hemen her yeni gün yeni bir telefon ve tablet piyasaya sürmesi ve Nokia’nın Windows’lu akıllı cep telefonlarının tanıtmasının ardından uzunca bir süre sessiz kalan LG firması Optimus 3D P920 ile yeniden karşımıza çıkıyor.

Resim

.3 inch genişliğinde 800 x 480 piksel 3D LCD Kapasitif Dokunmatik Ekrana sahip telefon çift çekirdekli 1 Ghz işlemci desteğine sahip. Çift Lensli 8MP Kamera ile Steroskopik resimler ve videolar çekmemize olanak sağlaya bu akıllı cep Full HD 1080p Video Çekimini destekliyor. Android platformunu kullanan telefon ultra düşük güç tüketimine sahip işlemcileri kullanıyor. Rakiplerine karşı birçok üstün özelliği de bulunan Optimus 3D’nin satış fiyatı ise Bin 500 TL dolaylarında seyrediyor. Gözlüksüz olarak 3D teknolojisiyle donatılmış bu akıllı cebin kullanıcılarından da bu konumuz altında yorumlar bekliyoruz.

Kayıt ol

Kısıtlı Erişim: muhabbetim.org'u tam ve reklamsız kullanabilmek için üye olmalısın !

Veya sohbete katıl www.muhabbetim.com/sohbet her zaman katıl!

Diğer Markalar