Kayıt ol

Kısıtlı Erişim: muhabbetim.org'u tam ve reklamsız kullanabilmek için üye olmalısın !
Kullanıcı avatarı
Aktif Üye
Aktif Üye
Burç:
BoÄŸa

Chrysler PT Cruiser

Chrysler modelleri ve bu modellerle ilgili paylaşımlar, sıfır fiyatları, ikinci el fiyatları ve kullanıcı yorumları...
Okunmamış iletiTarih: 19 Nis 2010, 19:50

Resim
Şimdiden klasik otomobiller arasında yer almaya başladı bile. Chrysler'in muhafaza kar imajını geliştiren bir model oldu PT Cruiser. Farklı bir tasarımla son kullanıcın beğenisini kazanan PT Cruiserln 5 kapılı MPV ve cabrio versiyonları mevcut. Motor seçeneğinde değişik 4 silindirli motorlar yer alıyor. Bu motorlar 1.6 It'den 2.4 It'ye kadar değişebiliyor. PT Cruiser, 2.2 İtlik 4 silindirli turbo dizel alternatifi Mercedes'in raflarında alıyor.
150 hp gücünde ve 222 Nm çekiş gücünde 2.4 litre 4 silindirli ve 2.4 litre 220 hp gücünde 322 Nm çekiş gücü üreten motor seçenekleri
4 ileri Autostick özelliği olan otomatik şanzıman
Sessiz iç mekan
Resim
Elektrik Kumandalı Tavan ve Akıllı Cam
Kaliteli kumaştan yapılmış tavan, ön camın çerçevesine bir kol ile açılabilen çift mandalla tutturulur ve arka ucunda ısıtma camlı bir pencere vardır. Gözü rahatsız etmeyen bir görünüm elde etmek ve rüzgar sesini azaltmak için tavan ön camın çerçevesine tam olarak girmektedir. Dokununca yumuşak bir his veren, sağlam ve dayanıklı kumaştan yapılmış olan kumaşın siyah veya kahverengi-gri karışımı gibi iki değişik rengi vardır. Üç kat kumaş içeren tavanın katları arasında ısı geçirmeyen tabakalar bulunmaktadır.

Tavanın çalıştırılması çok kolaydır. Ön camın üst tarafında, ortada yer alan D şeklindeki daire kulp, tavanın ön köşelerinde bulunan iki mandalı tek hareketle açmaktadır. Tavanı kapalı halde iken bir sütun desteklemektedir. Tavanı çalıştıran düğme gösterge panelinde diğer düğmelerle beraber şık ve kullanışlı bir biçimde monte edilmiştir

Kayıt ol

Kısıtlı Erişim: muhabbetim.org'u tam ve reklamsız kullanabilmek için üye olmalısın !

Veya sohbete katıl www.muhabbetim.com/sohbet her zaman katıl!

Chrysler