Kayıt ol

Kısıtlı Erişim: muhabbetim.org'u tam ve reklamsız kullanabilmek için üye olmalısın !
Kullanıcı avatarı
Aktif Üye
Aktif Üye
Burç:
Terazi

Telefonum Çizildi Derdine Son

Yeniler, fiyatlar, hangisi alınır, kullananlardan sor, programlar v.benzeri konular
Okunmamış iletiTarih: 03 Kas 2010, 00:38

Resimo patent taslağı...

Cebimin ekranı çizildi, kasası çatladı derdi tarih oluyor: İşte Apple'ın bu soruna çözümü...

Apple'ın yeni patent başvurusu firmanın, cihazlarını çizilmeye karşı daha dayanıklı ve sağlam yapmak istediğini gösteriyor. Paslanmaz çelik dış kısmın üstüne yerleştirilecek ucuz nitrat kaplama, cihazları çizilmeye karşı daha fazla koruyacak.

Nitrat kaplama yalnızca düşük maliyetiyle değil aynı zamanda cihazlarınızın çok daha doğal renklerle görünmesini sağlaması açısından da olduça iyi bir fikir. Nitrat kaplama sayesinde cihazın üstündeki gerçek renginin görünecek olması hem görünüş bakımından bir artı kazandırırken, cihazın çok daha dayanıklı ve sağlam olmasına ve sebep olacak.

Bu ucuz ve işe yarayan patent başvurusunu Apple'ın bir kenarda unutmamasını umuyoruz

kaynak:chip

Kayıt ol

Kısıtlı Erişim: muhabbetim.org'u tam ve reklamsız kullanabilmek için üye olmalısın !

Veya sohbete katıl www.muhabbetim.com/sohbet her zaman katıl!

Cep Telefonu