Kayıt ol

Kısıtlı Erişim: muhabbetim.org'u tam ve reklamsız kullanabilmek için üye olmalısın !

Aktif Üye
Aktif Üye

Nokia java DestekLi msn Programı mig33 AnLatım..

Yeniler, fiyatlar, hangisi alınır, kullananlardan sor, programlar v.benzeri konular
Okunmamış iletiTarih: 10 Ağu 2008, 02:11

Öncelikle GetJar: Free Java, Symbian, Windows Mobile, BlackBerry, Palm and Flash Lite mobile games and applications adresinden mig33 sürümLerinden herhangi birini indirin ki mig33_beta yı tercih ederim.

Daha sonra indirmiş oLduğumuz programı telefonumuza ataLım
Programı açalım ve karşımıza gelen seçeneklerden (Tcp idi sanırım) tcp i seçelim.

Burdan daha sonra altta register seçeneğimiz var ona basalım. Ve Msn seçeneğini seçelim
Daha sonra karşımıza username,passaword seçeneği geliyor burdan msn de kayıtlı olduğumuz mailimizi ve Şifremizi yazalım.
En alttada numberLi bir bölüm var burda bizim telefon numaramızı istiyor (90) kodunu yazdıktan sonra telefon numaramızı 0 kullanmadan yazalım. Şimdi işlemimiz bitti
Size Sms gelicek onay kodu gibi bişi geldikten sonra Onay kodumuzla beraber Mailimizi ve Şifremizi yazıp msn e girebiLiriz artık...

java(jar) acan nokia telefonlarda bu program çalışmaktadır...

Kayıt ol

Kısıtlı Erişim: muhabbetim.org'u tam ve reklamsız kullanabilmek için üye olmalısın !

Veya sohbete katıl www.muhabbetim.com/sohbet her zaman katıl!

Cep Telefonu