Kayıt ol

Kısıtlı Erişim: muhabbetim.org'u tam ve reklamsız kullanabilmek için üye olmalısın !

Aktif Üye
Aktif Üye

İşte muhteşem program , aramasını istemediğin numarayı engel

Yeniler, fiyatlar, hangisi alınır, kullananlardan sor, programlar v.benzeri konular
Okunmamış iletiTarih: 26 Ağu 2008, 16:48

Interactive Voice Call Master v1.50 Türkçe

Evet arkadaşlar yine mükemmel bir yazılım ile karşı karşıyayız , bu bir arama yönetim programıdır , bununla istemediğiniz noları engelliyebilir ve sizi aramasının önüne geçebilirsiniz ...

Resim
Resim

program harika bir arama yoneticisi ve bunun dısında onlarca ozellik daha var.

1-)istemedigiz numalardan cagrı geldigi zaman anında mesgul tonu veriyor siz bunu duyup rahatsı olmuyorsunuz bile ama ne zaman aradıgını gorebiliyorsunuz. gizli numara dahil

2-)ustteki ozelligi mesgule dusurme yerine sessiz olarak ayarlayabiliyorsunuz.

3-)kişilistenizdeki numaraların tamamını mesgule duserebilir yada sessize alabilirsiniz. bunun dısındakileri kabul edebilirsiniz.

4-)yogun oldugunuz yada toplantıda oldugunuz zaman telesekretere baglayabilirsiniz. ucretsiz olarak. daha sonra mesajları anında dinleyebilirsiniz.

5-)sadece istediginiz numaraları veya gizli numarayı telesekretere baglayabilirsiniz.

6-)her aramayı kaydedebilirsiniz

7-)hafızanız cok azsa sadece belirledigniz nolardan ve gizli nodan gelen aramaları kaydedebilirsiniz.

8-)telefon kapatılıp acılınca otomatik baslıyor. pek cok blacklist bunu yapamıyor.

9-)eski sevgilini sizi arayınca direk mesgul tonu verir ve otomatik sizin ayarladıgnız anlamlı bir mesaj gonderir.

10-)yada direk onu telesekretere baglayıp sesinizle bişeyler soyleyebilrisiniz

Kayıt ol

Kısıtlı Erişim: muhabbetim.org'u tam ve reklamsız kullanabilmek için üye olmalısın !

Veya sohbete katıl www.muhabbetim.com/sohbet her zaman katıl!

Cep Telefonu