Kayıt ol

Kısıtlı Erişim: muhabbetim.org'u tam ve reklamsız kullanabilmek için üye olmalısın !
Kullanıcı avatarı
Aktif Üye
Aktif Üye
Burç:
BoÄŸa

BeÅŸinci nesil BMW 7 serisi

Bmw modelleri ve bu modellerle ilgili paylaşımlar, sıfır fiyatları, ikinci el fiyatları ve kullanıcı yorumları...
Okunmamış iletiTarih: 18 Nis 2010, 18:51

BeÅŸinci Nesil BMW 7 Serisi

BMW 7 serisinin beşinci nesli, prömiyerini 2008 Los Angeles Auto Show’da yapacak. Amerika’da 750i ve 750Li olarak sunulacak modeller, temel modelden 13,97 cm daha uzun. Avrupa’da ise ek olarak bir dizel modeli olan 750d de satışa sunulacak.
BMW, yeni 7 serisini Mercedes-Benz S-class ve Volvo’larda olan yeni güvenlik teknolojileriyle aynı seviyeye getirmiş. Üzerinde bulunan ACC sistemi, otomobili tehlikeli bir durumda tamamen durdurabiliyor, kör noktalarda ve dar alanlarda uyarıyor ve gece görüşü kamerası sunuyor...
Sabit Disk Müzik Sistemi
BMW hangi koltuklar olduğunu açıklamasa da söylediğine göre 7 serisinde masajlı koltuklar bulunacak. Otomobilde bulunan audio müzik sistemi, USB ve iPod adaptörlerinin yanısıra sevdiğiniz müzikleri depolayabilmek için bir sabit disk sunacak. Otomobil kullanma özellikleri dört moda ayarlanabiliyor: Comfort, Normal, Sport, ve Sport Plus.
BMW, 7 serisindeki ön farları bir bütün olarak tasarlamış. Ayrıca karşıdan gelen bir trafik akışı algıladığındaçok parlak olan farlar otomatik olarak sönükleşiyor. Bu ayrıntı ise far kasasına monte edilmiş LED’leri gösteriyor
Resim
Resim
Resim

Kayıt ol

Kısıtlı Erişim: muhabbetim.org'u tam ve reklamsız kullanabilmek için üye olmalısın !

Veya sohbete katıl www.muhabbetim.com/sohbet her zaman katıl!

Bmw