Kayıt ol

Kısıtlı Erişim: muhabbetim.org'u tam ve reklamsız kullanabilmek için üye olmalısın !
Kullanıcı avatarı
Aktif Üye
Aktif Üye
Burç:
Akrep

Modemimi Nasıl Hızlandırırım

hangisi alınır, hangisi taşınır, hangi yazılım kurulur, hangi donanım takılır, nerden alınır, sorunlar ve çözümleri
Okunmamış iletiTarih: 09 Haz 2011, 16:36

Modem hızlandırma yönteleri, Modem hızlandırma ilkeleri, Modem nasıl hızlandırılır?

1) Modeminizi Hızlandırın: Başlat mönüsünde Çalıştır/Run komutunu açın ve buraya sysedit yazarak enter tuşuna basın. Gelen menide win.ini dosyasını açın. Modeminiz hangi port’a bağlıysa, win.ini içinde o poftu bulun (Genellikle com2′dir). O poftun hizasındaki 9600 rakamını 921600, sondaki x’i de p yapın. Satır şöyle olacaktır; Com2:=921600,n,8,1,p Kaydet deyin ve kapatın.

kurduktan sonra yapacak bir işiniz daha var. Denetim Masası’nda sistem simgesini tıklatın ve bağlantı noktaları bölümünü bulun. Bu bölümü tıklattığınızda Com1, Com2, Com3 ve LPT1 yazılarını göreceksiniz. Modeminiz hangi porta bağlıysa onu seçin ve özellikler seçeneğini açtıktan sonra Baud Rate değerini 115200 olarak değiştirin.

3) Modeminizin Telefonu Daha Hızlı Çevirmesi için: Modemin telefonu hızlı çevirmesi için, Denetim Masası’nda modem simgesini tıklatın. Bundan sonra modemi seçerek özellikler düğmesini tıklatın. Gelen menüde bağlantı’yı sonra da gelişmiş seçeneğini açın.

Kayıt ol

Kısıtlı Erişim: muhabbetim.org'u tam ve reklamsız kullanabilmek için üye olmalısın !

Veya sohbete katıl www.muhabbetim.com/sohbet her zaman katıl!

Bilgisayar ve Laptop