Kayıt ol

Kısıtlı Erişim: muhabbetim.org'u tam ve reklamsız kullanabilmek için üye olmalısın !
Kullanıcı avatarı
Aktif Üye
Aktif Üye
Konum: sohbet=sop oyun=op kelime=op istanbul=op radyo=dj muhabbet=op help=op saygilarla !!!!

seni seviyorum

Aşkını şiirelere dökenlerin bölümü
Okunmamış iletiTarih: 28 Ağu 2008, 02:03

[c-Seni seviyorum, çünkü bir ressamın çizebileceği en güzel tablosun sen. Renklerinle büyülüyorsun beni, hayran hayran bakıyorum sana. Ya da bir şairin yazabileceği en anlamlı şiir, sevdayı ve aşkı anlatan. -Seni seviyorum, çünkü sorgulamıyorsun, yargolamıyorsun beni. Olduğum gibi kabul ediyorsun, hatalarımla, zaaflarımla. Değiştirmek yerine anlamaya çalışıyorsun, ne güzel... -Bir insanı sevmek için kaç nedeniniz olabilir? Hangi özellikleridir sizi ona bağlayan? Sevgiliniz sizin için neden vazgeçilmezdir? Bir insana hiç sebepsiz âşık olabilirsiniz; ama, onu tanıdıkça sevmek için binlerce neden bulabilirsiniz. 'Sen Git Aşk Bana Kalsın', 'Aşk Bize Yakıştı' ve 'Aşk Yakalar Seni' kitaplarının yazarı, aşkın sözcüsü Mehmet Coşkundeniz, "seni seviyorum çünkü..." de hepimizin aklına gelen ancak pek de üzerinde durmadığınız sevme nedenlerini anlatıyor... Tüm sevenler için...
mehmet coskundeniz seni seviyorum cunku... olor=#4040FF][/color]

Kayıt ol

Kısıtlı Erişim: muhabbetim.org'u tam ve reklamsız kullanabilmek için üye olmalısın !

Veya sohbete katıl www.muhabbetim.com/sohbet her zaman katıl!

Ask ÅŸiirleri