Kayıt ol

Kısıtlı Erişim: muhabbetim.org'u tam ve reklamsız kullanabilmek için üye olmalısın !
Sizce internet ile birlikte insanlar arasındaki iletişimde ne gibi değişimler oldu?

Uzaktan iletişim arttı ama yakın iletişimler azaldı
0
Oy yok
Çok şey değişti, samimiyet azaldı
0
Oy yok
Artık insanlar daha fazla iletişim içinde
0
Oy yok
Pek bir ÅŸey deÄŸiÅŸmedi, hatta iyi oldu
0
Oy yok
Teknolojik iletişim dostlukların önüne geçti
0
Oy yok
Bence..?
0
Oy yok
DiÄŸer..?
0
Oy yok

Toplam oy : 0

Kullanıcı avatarı
Aktif Üye
Aktif Üye
Burç:
Terazi

İnternet ve İnsanlar Arasındaki iletişim?

Anketlerimize katılarak fikirlerinizi paylaşabilirsiniz..
Okunmamış iletiTarih: 30 Ağu 2010, 20:09

İnternet insanların bir şekilde sosyalleşmesini sağlıyor. Ancak burda önemli olan nokta bu sosyalleşmenin insanlar üzerindeki etkisi. Etkisinin iyi ya da kötü olması durumu. Bu, insanlar için doğru bir sosyalleşme tekniği mi? 21. Yüzyıl için yanlış bir yol diyemeyiz. Ancak sınırları olmalı tabiki. Milyonlarca insan internet aracılığıyla arkadaş bulmakta, sohbet etmekte, çeşitli aktivitelere katılmakta, hatta yaşamlarını birleştirebilmektedirler. Bu aşamada internet kullanımının dozunu ayarlamak gerekiyor. Stres atmak ya da motive olmak için, sadece internet aracılığıyla bunları yapmayı seçerseniz kendinizi bir süre sonra dış dünyadan ve etkileşerek sosyalleşmeden izole etmiş olursunuz. Her iki yolla da sosyalleşebilirsiniz ancak bu noktada oto kontrolünüzü kullanmanız gereklidir. Hiç bir şeye ona bağımlı olacak kadar bağlanmayın.

Kayıt ol

Kısıtlı Erişim: muhabbetim.org'u tam ve reklamsız kullanabilmek için üye olmalısın !

Veya sohbete katıl www.muhabbetim.com/sohbet her zaman katıl!

Anketler