Kayıt ol

Kısıtlı Erişim: muhabbetim.org'u tam ve reklamsız kullanabilmek için üye olmalısın !
Kullanıcı avatarı
Aktif Üye
Aktif Üye

Burç:
Aslan

Yüksek Sadakat & Renk Körü Albümü

Okunmamış iletiTarih: 23 Arl 2011, 20:50

Türk rock müziğinin sevilen gruplarından Yüksek Sadakat, uzun bir aranın ardından merakla beklenen üçüncü stüdyo albümlerini dinleyicilerinin beğenisine sunuyor. "Renk Körü" ismini taşıyan albüm önümüzdeki günlerde müzik marketlerdeki yerini alacak.

Kenan Vural, Serkan Özgen, Kutlu Özmakinacı, Uğur Onatkut, Alpay Şalt'tan oluşan Yüksek Sadakat 3 yıllık aranın ardından "Renk Körü" isimli albümleri ile müzikseverlere sesleniyor. Albümlerinde yedisi Kutlu Özmakinacı, ikisi Kenan Vural, ikisi ise Kutlu Özmakinacı ve Kenan Vural imzası taşıyan toplam 11 yeni şarkıya yer veren grup, çıkış şarkıları olarak "Sana Aşık Yalnız Ben"i seçti. Artık nadir rastlanan ve ömür boyu süren aşkları anlatan şarkıya geçtiğimiz haftalarda video klip çekildi. Görüntü yönetmenliğini Murat Tuncel'in yaptığı klibin yönetmen koltuğunda ise Özkan Aksular oturuyor.
album_260588_300_300.jpg
album_260588_300_300.jpg (98.34 KiB) 29 defa görüntülendi

Kayıt ol

Kısıtlı Erişim: muhabbetim.org'u tam ve reklamsız kullanabilmek için üye olmalısın !

Veya sohbete katıl www.muhabbetim.com/sohbet her zaman katıl!

Albüm TanitimLari