Kayıt ol

Kısıtlı Erişim: muhabbetim.org'u tam ve reklamsız kullanabilmek için üye olmalısın !
Kullanıcı avatarı
Aktif Üye
Aktif Üye
Burç:
Akrep

Teoman Aşk & Gurur Albümü

Okunmamış iletiTarih: 11 May 2011, 19:00

Teoman, 9. Solo albümü “AŞK & GURUR”u AVRUPA MÜZİK markasıyla yayınlıyor.
Yapımcılığını Cengiz Erdem ve Deniz Erdem’in, aranjör-prodüktörlüğünü Teoman’ın üstlendiği albüm; zengin müziğinin içinde dinleyicileri umut, hüzün, aşk, kader, özlem, yalnızlık, romantizm, gurur… gibi tüm duygu ve durumlarla dans edercesine bir “hayat” yolculuğuna çıkarıyor.

Albümün ilk video klibi söz ve müziği Teoman’a ait olan “Tek Başına Dans”a çekildi. Teoman’ın klip yönetmenliğini de üstlendiği şarkının Aşık Mahzuni Şerif’in “İnce İnce Bir Kar Yağar” adlı eserinden uyarladığı intro bölümü albümde, varislerinden alınan özel izinle kullanıldı

Resim
On şarkıdan oluşan albümde yer alan "İstanbul'da" adlı şarkının müziği Fransız rock yıldızı Calogero'ya ait. Teoman albümünde "Bana Öyle Bakma" adlı şarkısında İrem Candaş ile düet yaptı.

Albümün fotoğrafları Mehmet Turgut tarafından çekilirken, kartonet tasarımı Esen Demirci üstlendi.

Kayıt ol

Kısıtlı Erişim: muhabbetim.org'u tam ve reklamsız kullanabilmek için üye olmalısın !

Veya sohbete katıl www.muhabbetim.com/sohbet her zaman katıl!

Albüm TanitimLari