“mükemmel”
baha82
Türkiye, Zonguldak
06.08.2011 18:43:46
03.07.2011 de otele giriş yaptım gayette memnun kaldım havluların değişmediği gibi bir eleştiri okudum yazılanların hepsi gerçek dışı çünkü aynı tarihlerde bende ordaydım havlular hergün değişiyo oda temizliği hergün yapılıyo animasyonda gayet güzel ailemle gayet güzel bir tatil geçirdik yemekleride ayrıca lezzettli çeşiti .. devamı »
“İYİ DEĞİL”
KIMYAS82
Türkiye, İstanbul
21.07.2011 13:22:32
02/07/2011 tarihinde otele giriş yaptık ilk problemi orada yaşadık sizi karşılayan ve aracınızı nereye bırakmanız gerektiğini gösteren kimse yok zaten 1000 kişilik otelin otoparkı 20 araçlık ayrıca valizlerinizi otelin otoparkından lobiye siz getiriyorsunuz. restaurant bölümünde yer bulmak için bayağı çabalamanız gerekli he.. devamı »
“TEK KELİMEYLE KÖTÜ”
NETİL
Türkiye, Kayseri
06.07.2011 13:17:27
2011 yaz tatilimi kötü geçirmemi saglayan bu oteli şiddetle kınıyorrum. ultra 5 yıldızlı otel diye gittigimiz yer 2. sınıf pansiyon gibi. çeşit sıfır kahvaltıda peynir zeytinden başka bişey yok. sanırım sahibininde hindi çiftligi ve patates tarlası var 2 ögün ana yemekler patates ve hindi. ögle 3 çeşit ana yemek akşam 3 -.. devamı »
“şikayet”
1999
Türkiye, Eskişehir
03.07.2011 21:56:07
Tesis olarak hiç memnun kalmadık. yemekler kötü ve sıradan. 5 yıldızlı bir otele göre hizmet, yemekler, aktivasyonlar yetersiz. 3 aile gittik ve sırayla bütün aile fertleri rahatsızlandı. karın ağrısı. mide bulantısı ve kusma. eskişehire geldik ve hala çok kötüyüz. hiç kmseye tavsiye etmeyeceğiz. ayırdığımız turada gidip .. devamı »
“TEŞEKKÜRLER”
erensel
Türkiye, Eskişehir
29.09.2010 22:20:32
Bu yaz 1 yaşındaki oğlumla geçireceğim ilk tatildi ve aydınbeyi seçtiğimiz için çok mutluyum ailem ve oğlum eren ile eylül döneminde tatil yaptık villa tipi evlerde kaldık. çok eğlendik kapıdan ilk adım attığımızda denize sıfır olmadığı için tereddüt yaşadık ama karşılanma şeklimiz ilgi ve hiç yüzlerden eksilmeyen gülümseme.. devamı »
“tavsiye ediyorum”
bilgeasan
Türkiye, Kırklareli
28.09.2010 01:31:04
Merhabalar, eylül 2010 da ailece tatilimizi aydınbey gold dreams hotelde geçirdik. tek kelimeyle harikaydı. verdiğimiz parayı hizmet olarak fazlasıyla aldık diye düşünüyorum. hiçmi eksiği yok diyenler için; animasyon ekibi biraz daha aktif olmalı ve oda temizliği hergün yapılırsa daha iyi olur kanaatindeyim. tüm çalışan.. devamı »
“iyi tatiller”
jeli
Türkiye, Konya
13.09.2010 15:34:20
2010 şeker bayramı tatilini 3 bayan arkadaş bu otelde geçirdik. yabancı turistlere yönelik düzenlenen aktiviteler hariç genel olarak konaklamamız sorunsuz geçti. otel çalışanlarının ilgi ve alakasını 3 bayan olmuş olmamıza bağlamıştık ama aynı ilginin çevremizdekilerede gösterildiğini görünce yanıldığımızı anladık. tüm .. devamı »